Openingen en onthullingen

Bollair ballondecoraties verzorgt graag voor u de openingshandeling. Mooie ballondecoraties in combinatie met het doorknippen van een lint, het kapot prikken van grote ballonnen met behulp van een grote schaar gemaakt van ballonnen tot een complete ballonnenwand waarin uw logo in is verwerkt. Er is zeer veel mogelijk, waarbij persoonlijkheid voorop staat, zodat de opening of onthulling een bijzondere gelgenheid wordt.

Als aanvulling op de ballondecoraties worden kunnen ook sky-dancers, sky-tubes, sky-swingers, confettikanonnen of bijvoorbeeld een champagnefles met ballonnen worden toegevoegd. Ook entertainment kan in overleg worden aangeboden.

Heeft u een opening of onthulling, en wilt u hierover advies? Neem contact op met Bollair ballondecoraties op telefoonnummer 06 224 735 49 of info@bollair.nl. Wij staan u graag te woord.

  • Ballonnenwand

    Een opening met een ballonnenwand: vele logo's kunnen hierin verwerkt worden. De ballonnenwand kan op diverse manieren verwerkt worden in de openingsceremonie. Interesse? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.
  • Opening met een lint

    Een opening verricht door middel van het doorknippen van een lint in combinatie met ballondecoraties. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
  • Originele openingen

    Een hele andere opening is bijvoorbeeld de reuzeschaar van ballonnen. Aan de reuze schaar zit een naald, waarmee grote ballonnen bijvoorbeeld kapot geprikt kunnen worden. In deze ballonnen kunnen weer kleine ballonnen...